29 apr 2024

Mød artpop-artist Øyunn

ES21-netværket inviterer til artist talk ved trommeslager og vokalist/rapper Øyunn

På ES21-netværksmøderne er der fokus på grænsesøgende hybrider ift. venues. Derfor er vi glade for at kunne afholde vores kommende møde på ALICE, som er en af byens absolut centrale eksponenter for eksperimenterende musik.

Her møder vi den daglige leder HC Gimbel og kunstnerisk producent Nanna Ruus, som vil gøre os klogere på spillestedets planer, profil og visioner.

Efter dette følger artist talk ved trommeslager og vokalist/rapper Øyunn. Hendes musik er et særegent artpop-univers med karakteristiske og catchy melodier. Hun rapper og synger hudløst ærligt over hårdtslående og melodiske trommer.

I november 2023 udgav hun konceptalbummet Aspects på Midnight Confessions. Det er indspillet live på Munchmuseet i Oslo, og var oprindelig et multikunstnerisk værk med filmvisning, performance og koncert. GAFFA gav albummet fem stjerner, kaldte det en kraftpræstation og sammenlignede det med, ”…et tidligt Björk-værk, der både er melodisk og aggressivt kaotisk på samme tid.”

Hun er aktuel med koncert på SV-festival primo juni. Udover karrieren som komponist og musiker har Øyunn også foden inden for på teaterscenen. Dette og mere vil hun fortælle os om på ALICE.