Velkommen til KomponistBasen
Oprettet og administreret af DKF

Velkommen til KomponistBasen

Et webleksikon in-progress over 420+ danske komponister i ord, lyd og billeder

KomponistBasen er et leksikon over danske komponister født 1840 og frem til idag. Leksikonet er både beregnet til hurtig orientering og inspiration samt til fordybelse og indeholder bl.a. nyskrevne biografier, streaming af musik, billeder og værkfortegnelser.

KomponistBasen er under opbygning frem til udgangen af i år, 2013, hvor Dansk Komponist Forening også fejrer 100 års jubilæum.

Ved udgangen af 2013 vil KomponistBasen indeholde profiler på mere end 420 danske komponister, der siden foreningens grundlæggelse i 1913 har været tilknyttet Dansk Komponist Forening - og derved være en unik fortegnelse over danske komponister.
Leksikonet udvides herefter løbende når DKF optager nye medlemmer og nye informationer kommer til.

Søg medlemmer af Dansk Komponist Forening her.
Søg alle komponister i leksikonet her.

musikstreaming

Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB

Medlemsskab

Bliv medlem af DKF idag

Læs mere om fordelene ved at være medlem af DKF her

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan tilmelde dig ved at klikke her

Komponist
Forening

Gråbrødretorv 16
DK 1154 København K

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.